Persian Gallery

Reeds 30 jaar expertise in de verkoop, restauratie in eigen atelier en reiniging van handgemaakte Oosterse tapijten & andere losse tapijten

VERKOOP & ONDERHOUD
VAN HANDGEMAAKTE PERZISCHE TAPIJTEN

Persian Gallery is een speciaalzaak voor authentieke Perzische tapijten opgericht door Abbas Ashtari in 1990. Reeds op 16-jarige leeftijd ging Abbas A. in de leer bij één van de oudste en grootste ateliers van Tabriz in Iran waar hij opgroeide. Hier leerde hij alle details over de Perzische tapijtkunst en de resturatie van tapijten. Tussen 1985 en 1990 werkte Abbas A. als fulltime restaurateur en voerde hij expertises van beschadigde tapijten uit als schade-expert voor een verzekeringsmaatschappij.

VERKOOP & ONDERHOUD VAN OOSTERSE TAPIJTEN

De tapijten die u bij Persian Gallery kan aankopen zijn allen stuk voor stuk authentieke oosterse tapijten die volledig handgeknoopt worden op een netwerk van handgespannen wol. U vindt hier een heel ruime keuze uit meer dan 500 tapijten, vloerkleden, wandtapijten, Kelims en in eigen atelier handgemaakte juwelen. Het aanbod omvat zowel klassieke, moderne als hedendaagse Perzische tapijten. Dankzij een volledige dienstverlening in eigen beheer kan u bij Persian Gallery ook uw tapijt laten reinigen en herstellen.

AANKOOP & VERKOOP

Elk jaar gaat Abbas Ashtari naar verschillende grote tapijtenbeuzen in verscheidene steden in Iran. Dankzij de directe inkoop van tapijten en toebehoren bij de bron zelf hoeven geen andere tussenpersonen te worden ingezet. Hierdoor kan Persian Gallery haar collecties Oosterse tapijten aan zeer interessante prijzen aanbieden.

REINIGEN VAN TAPIJTEN

U kan bij Persian Gallery ook terecht voor de reiniging van al uw tapijten, niet enkel van Perzische tapijten dus. Heeft één van uw tapijten schade opgelopen, zoals wijnvlekken, waterschade of beschadiging veroorzaakt door een huisdier, dan wordt u deskundig verder geholpen aan aantrekkelijke tarieven.

RESTAURATIE VAN TAPIJTEN

Voor het restaureren van tapijten met allerhande vormen van schade helpt Abbas A. u ook met plezier en met de grootste vakkennis & toewijding. Dankzij zijn bijzonder uitgebreide ervaring in het knopen van tapijten die hij heeft opgebouwd sinds zijn zestiende levensjaar zijn restauraties zijn specialiteit. Tapijten met gaten kunnen zo perfect worden hersteld zodat u optimaal kan genieten van uw investering.

tapijtcollectie

ONTDEK ONZE RUIME & GEVARIEERDE VOORRAAD OOSTERSE TAPIJTEN IN ONZE TOONZAAL

PERZISCHE TAPIJTEN
KELIMS
ACCESSOIRES
ERVARING

EXPERT MET RUIM 30 JAAR ERVARING

BETROUWBAAR ADVIES & VOLLEDIGE DIENSTVERLENING

Abbas Ashtari

ABBAS ASHTARI

ZAAKVOERDER PERSIAN GALLERY
Diensten

ONZE DIENSTEN

Onze dienstverlening omvat zowel de verkoop van Oosterse tapijten als het herstellen en reinigen van tapijten

Collectie tapijten

ONZE COLLECTIE

Ontdek onze uitgebreide collectie handgemaakte Perzische tapijten en kelims op deze website en in onze toonzaal

INTERESSE IN EEN BEZOEK AAN ONZE TOONZAAL?

MET OF ZONDER AFSPRAAK BENT U STEEDS WELKOM IN ONZE SHOWROOM TE SINT-NIKLAAS!